Houtense ondernemersdag – 6 oktober 2011


Dit keer eens geen blog over mediation, maar een blog over de Houtense ondernemersdag.

De Houtense ondernemersdag vond gisteren plaats bij Expo Houten. Dit is een b-to-b evenement voor, de naam zegt het al, Houtense ondernemers.

Het was voor mij de eerste keer dat ik daarbij aanwezig was. Ik was verrast om te zien dat er zoveel ondernemers aanwezig waren.

Bij de stand van ZZP Houten heb ik veel bekenden gesproken. Daarnaast heb ik ook een heel aantal nieuwe collega ondernemers ontmoet.

Hoogtepunt van de middag was de uitreiking van twee prijzen “Ondernemer van het jaar 2011” en “Talent van het jaar 2011”. Het bleef tot op het laatst spannend welke bedrijven de winnaars zouden zijn, maar nu zijn ze bekend.

Ondernemer van het het jaar is geworden “De Rooy transport” en Talent van het jaar is geworden “zwemschool De Startsprong”. Beide ondernemingen hebben een aantal prijzen gewonnen waaronder een prijs die door Equilon mediation is aangeboden.

Allebei van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat de zaken van een leien dakje gaan en dat er geen mediation nodig is. Mocht er toch een conflict ontstaan, dan bied ik jullie de helpende hand bij het oplossen hiervan.

 

Abonneer op deze blog