Steentje bijdragen

Steentje bijdragen aan het bekender maken van mediation.De laatste tijd merk ik steeds vaker dat mediation nog lang niet zo bekend is als het, naar mijn mening, zou moeten zijn. De meeste mensen kennen het woord “mediation” wel, maar weten niet goed wat mediation is. En iets waarvan je niet weet wat het is, zul je ook niet  inzetten om je conflicten op te lossen.

Ik heb al in een eerdere blog geschreven dat het mijn droom is dat mensen bij een conflict denken “ik schakel een mediator in”, in plaats van naar een advocaat te stappen. Niet alleen omdat ik mediator ben en daar geld mee kan verdienen, maar vooral omdat ik er van overtuigd ben dat mediation tot een betere oplossing leidt dan een rechtszaak. Uiteraard geldt dit niet voor alle conflicten.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het bekender maken van mediation. Dit doe ik al door blogs te schrijven en door over mediation te twitteren. Ook op Facebook timmert Equilon mediation aan de weg, sinds kort is er een Equilon fanpage. Nu wil ik de social(e) media nog wat effectiever inzetten door elke dag minimaal één algemene tweet over mediation te twitteren, en éénmaal per week vind je een overzicht van die tweets op de fanpage. Uiteraard blijf ik actueel nieuws direct twitteren en op Facebook zetten. Het nieuws via twitter en Facebook zal niet precies gelijk zijn, dus het is de moeite om naast het twitteraccount te volgen ook de fanpage te liken.

Wil je me volgen op twitter volg dan @Equilon of klik op de homepage van mijn site op de volg button. Wil je het nieuws op Facebook volgen, like dan de fanpage. Je kunt je nu ook abonneren op mijn blogs via de link onderaan deze blog.

 

Abonneer op deze blog