Wie is Babette Suijs?

Ik, Babette Suijs, ben getrouwd en moeder van twee hoogbegaafde en hoogsensitieve dochters.
En dat hebben onze dochters niet van vreemden. ;-)

Na een tijd als jurist te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen mediationpraktijk opgezet. Mensen helpen was al sinds mijn studietijd mijn doel. Dat kun je op vele manieren invullen. En ik heb dat met veel plezier als jurist en mediator gedaan. Die ervaringen en opleidingen neem ik ook weer mee in het werk dat ik nu doe.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen en wat ze beweegt om te doen wat ze doen.

Verhalen uit mijn omgeving en ervaringen binnen mijn eigen gezin hebben me doen besluiten om het roer om te gooien en mijn passie te volgen. Een combinatie van mensen helpen en het werken met kinderen.

Mijn vrijwilligerswerk bij 113 zelfmoordpreventie en de opleidingen die ik daar heb gevolgd, hebben me het laatste zetje gegeven om me te gaan richten op het begeleiden van depressieve en suïcidale tieners. Met als doel tieners helpen weer dat glimmertje in hun ogen terug te krijgen.